R2: Fokus på kvalitet i 55° Nord (vedtaget)

Forslagsstillere

Hafnia Distrikt, Odsherred Distrikt, Marselis Distrikt og Ermelunden Distrikt

 

Motivation

Som KFUM-spejdere går vi op i den verden, vi lever i – både vores medmennesker og naturen. Det giver udslag på mange måder, alt fra at vi lærer børnene at huske at tage deres affald med hjem fra naturen, til at vi via Spejderhjælpen hjælper i den 3. verden. Som en del af vores vision arbejder vi for følgende: ”KFUM-Spejderne giver børn og unge mod til sammen at tage ansvar for en bedre verden”.

Derfor bør vi som korps og medejer af 55°Nord have en strategi for, hvad vi vil med butikken og dens produkter. Vi mener, at de værdier, vi har som spejdere, også bør afspejles i 55°Nord. Derfor bør vi som korps arbejde på, at de varer, som udbydes, lever op til krav om kvalitet, fairtrade, økologi mv. Særligt de varer som sælges med vores eget logo og dermed er direkte produceret alene til os. Da disse varer forbindes direkte til os som organisation, og bør de derfor også afspejle vores værdier.

Vi mener, at vi som korps i en sådan strategi også skal fastslå vigtigheden af, at 55°Nord har fokus på at kunne levere udstyr til brug for spejderbevægelsen inden for en rimelig pris til eksempelvis uniformer, tørklæder, sangbøger mv.

 

Forslagstekst

”Hovedbestyrelsen udarbejder en strategi for 55°Nord i samarbejde med vores medejer. Denne strategi vil have fokus på at øge kvaliteten i såvel varesortiment som butiksførelse, ligesom den vil afspejle KFUM-Spejdernes værdier og vision.”