Sådan stiller du op

Hovedbestyrelsen er KFUM-Spejderne ledelse. Den består af 11 medlemmer, som bliver valgt af Landsmødet. Og det kan blive dig.

Her er de steps, som man skal gennem for at blive Hovedbestyrelses kandidat på Landsmødet til september.

 

1. Grundig overvejelse
Det første man kan gøre, er at overveje grundigt om Hovedbestyrelsen. Tag en snak med din partner, eller dine nære venner og spejderkammerater.

 

2. Skaf stillere
For at blive kandidat til Hovedbestyrelsen, skal du have tre stillere (der tilsammen råder over mindst 3 landsmødestemmer). Det kan enten være distrikter eller gruppe. De skal underskrive opstillingssedlen. Den kan du downloade her.

Opstillingssedlerne skal sendes samlet til info@kfumspejderne.dk, når de er underskrevet.

 

3. Præsenter dig
Nu er du opstillet officielt, og nu skal du præsenteres for resten af korpset inden Landsmødet. Du vil få hjælp af vores kommunikationskonsulenter til at lave en præsentation til Landsmøde hjemmesiden, og få optaget en kandidat video. Du kan også deltage i Kandidatdag d. 26. august.

Læs mere om kandidatdag her

 

 

Hvis du overvejer at stille op, så kan du allerede nu høre Landsmøde podcasten med Morten Junget. Han snakker om hvordan det var at stille op til Hovedbestyrelse. Og hvordan arbejdet i Hovedbestyrelsen er. Det afsnit kan du finde her.