Overnatning

Gram Slot ligger omgivet af fantastisk natur, og som rigtige spejdere skal vi sove ude i den. Derfor vil der være mulighed for overnatning i telt til Landsmødet. Du kan også vælge at medbringe campingvogn eller overnatning i et klasselokale.

 

Telt

Alle der har været på Landstræf de seneste to gange, ved at Gram Slot egner sig perfekt til at sove i telt. Derfor vil der på Landsmødet være en stor teltplads som en del af Landsmødepladsen.

 

Campingvogn

Det er også muligt at tage sin egen campingvogn med og stille op ved siden af teltområdet. For at få strøm, så tag kontakt til hjælperne på teltpladsen. Strøm koster 25 kr.

 

Klasselokale

Hvis du foretrække at tage din sovepose med indenfor, kan du få en plads i et klasselokale på Gram Skole – Slotsvej 6, 6510 Gram. Skolen ligger 900 meter fra Landsmødepladsen. Skolen åbner fredag kl 18.00. Der vil være låst i de perioder, der er landsmøde program, nøglen kan fås i Tjek-in i den periode. Der er både bad og toiletter på skolen. Skolen skal være ryddet og forladt senest søndag kl 8.30. Husk sovepose og liggeunderlag.

 

Hvis du ønsker overnatning på en anden måde, kan vi henvise til at søge efter andre overnatningsmuligheder i Gram, du kan leje privat.