Visionen

På Landsmødet 2018 skal vi sætte retning for KFUM-Spejderne i de kommende år.

Landsmødet kommer til at finde sted på Gram Slot. Slottet har mange forskellige faciliteter både indendørs og udendørs, der sætter ramme for at vi kan træffe modige og kloge beslutninger om KFUM-Spejdernes retning, mens vi er tætte på noget af det, der får spejderhjertet til at banke: lejrliv, gåpåmod og skaberkraft.

Som Landsmødepatrulje har vi en vision for LM’18: Vi vil opstille og udfolde et væld af forskellige arenaer til udfoldelse af demokratiet. Det vil vi, fordi vi vil skabe rammer for at landsmødet kan træffe modige og velovervejde beslutninger, som organisationen har ejerskab for før, under og efter landsmødet.

Alt det, vi skal diskutere på landsmødet, skal sættes på dagsordenen af hele organisationen – grupper, distrikter, udvalg og HB er stillere af forslag og dermed temaer. Imens forpligter vi os på at skabe de rammer, diskussionen trives bedst i. Hvor alle kommer til orde, og hvor vi lytter til hinanden og sammen udvikler de bedste løsninger. Vores fokus er på at skabe metoder og fysiske rammer der giver ansvaret til deltagerne på landsmødet om at sætte retningen.

På LM’18 skal vi både sætte retning – men vi skal også forkæles, have det sjovt og have ny inspiration med hjem