Beslutningsforslag

B3: Korpsafgift for udlandsgrupper

Forslagsstillere
Hovedbestyrelsen
Motivation

KFUM-Spejderne havde i den forgangne landsmødeperiode glæden af at optage en ny gruppe af danske spejdere baseret i Luxembourg i vores fællesskab. Som følge heraf ser hovedbestyrelsen et behov for at fastsætte korpsafgift for medlemmer af grupper baseret i udlandet.

Hovedbestyrelsen har med optagelsen af KFUM-Spejderne i Luxembourg vurderet, at en korpsafgift på en tredjedel af den normale korpsafgift er rimelig grundet manglende offentlige tilskudsmuligheder for foreninger uden for Danmark.

Forslagstekst

Korpsafgiften pr. 1 januar 2021 er fastsat til 132 kr./år for alle medlemmer af en gruppe baseret i udlandet og opkræves for alle aktive medlemmer i disse enheder.

Grundlaget for opkrævningen af korpsafgiften er antallet af aktive medlemmer hver den 1. i kvartalet. Korpsafgiften kan pristalsreguleres årligt d. 1. april med pristallet for januar måned i det pågældende år.

Se alle forslag

Vi ses 26.-27. sep. til Landsmøde 2020

Landsmødet er vores lejrbål, hvor vi har tid og mulighed for at mødes og snakke tingene og retningen igennem. 26.-27. september slår vi teltene op ved MESSE C i Fredericia.