Online debat af forslag

Af praktiske årsager vil der på landsmødet være begrænsede muligheder for at debattere resolutionsforslagene og der vil derfor være mulighed for at debattere forslagene før selve landsmødet.

Hvornår:
søndag d. 4. september fra kl. 11-18.

På selve Landsmødet vil der være mulighed for at debattere lovforslagene som Torvedebatter. Der vil inden afstemning være opsamling fra både online debat og Torvedebatterne samt mulighed for enkelte kommentarer i plenum før forslaget kommer til afstemning.

Mange distrikter afholder desuden et arrangement til debat af forslagene inden Landsmødet ligesom du naturligvis kan debattere med dine spejderkammerater både inden landsmødet og hvor programmet for Landsmødet i øvrigt giver mulighed for det.

Starttidspunkter og overordnet plan

Debatterne starter efter nedenstående plan. Den enkelte debat varer fra 30-60 minutter afhængig af, hvor mange spørgsmål og kommentarer, der måtte være. Når der ikke er flere nye kommentarer og spørgsmål afsluttes debatten.

Der vil blive tilføjet link for at deltage i debatten på denne side.
Log gerne på debatten lidt før den starter, så debatten kan starte til tiden

Hver debat starter med en motivation fra forslagsstiller efterfulgt af opsamling fra det ordinære landsmøde og opklarende spørgsmål. Derefter åbnes der for debat og kommentarer af forslaget. Debatten afsluttes med en kort opsamling, som også tages med videre til selve landsmødet.

Du deltager i debatterne ved at klikke på følgende link Online debatdag om forslagene til Landsmødet. Tilmelding er ikke nødvendig. Log gerne på debatten lidt før den starter, så debatten kan starte til tiden.

For at sikre, den bedste oplevelse for deltagerne i de enkelte debatter, er der fastlagt nogle koder/tegn og retningslinjer, for hvordan kan bede om ordet.

Hvis du er enig i udsagnet, kan du skrive “+1” i kommentarfeltet.

Hvis du er uenig, kan du skrive “-1” i kommentarfeltet.

Vil du gerne bede om ordet, så skal du skrive dit fulde navn, samt hvilken gruppe du kommer fra. Der vil være en ordstyrer til debatten, der giver dig ordet.