Nanna Klingenberg

[NKL]

Medlem af:
Herlev Gruppe
Stillet af:
Herlev Gruppe, Knuden-Aalborg Gruppe, Valdemar Distrikt, Suså Distrikt & Odsherred Distrikt
Motivation:

Jeg brænder for at støtte grupper, distrikter osv. i at lave det bedst mulige spejderarbejde. Jeg vil gerne være med til at sørge for grupper, distrikter osv. har de redskaber, de har brug for. Da det er ude i grupperne, det vigtigste spejderarbejde er.

Men også at sikre at vi sikrer mest muligt børne- og unge inddragelse, da vi er en organisation for børn og unge. De skal selvfølgelig inddrages alle de steder, det giver mening.

Jeg vil også gerne styrke kommunikation og bringe lokale grupper, arbejdsgrupper, styregrupper og hovedbestyrelse tættere på hinanden. Så kan vi alle styrke hinandens arbejde, og derved blive en endnu bedre organisation.

Vigtigst brænder jeg for at sikre en fortsat fremdrift af de initiativer, der allerede er sat i gang. Det ligger mig på sinde, at hvis der bliver et behov for en suppleant træder ind i hovedbestyrelsen, skal man både præge dagsordenen, men også sikre at, der ikke bliver tabt bolde på jorden, fordi et HB-medlem er nødt til at træde ud.

Jeg kan bidrage med min energi og store gåpåmod og en næsten utrættelig jagt på den bedst mulige løsning.

Jeg kan også bidrage med mine mange års erfaring som spejder i mange forskellige roller, både hos KFUM-Spejderne og De grønne pigespejdere. Men også med min viden fra min uddannelse og andre frivillige sammenhænge.

Se alle kandidater

Vi ses 15. dec. til ekstraordinært landsmøde 2020

Grundet det afbrudte landsmødet i september, inviterer hovedbestyrelsen til virtuelt ekstraordinært landsmøde - 15. dec. 2020, 18:30-21:30.