Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her vil vi prøve at svare på de mange spørgsmål, der ofte bliver stillet i forbindelse med landsmøde.

Alder – Det virker mere som noget for de ældre end de yngre”

KFUM-Spejderne er en ungdomsorganisation og det har i flere år været et fokuspunkt at få flere yngre deltagere med til Landsmødet (du kan deltage fra du er 15 år).  Vi kan i dag se på vores deltagerlister over de seneste Landsmøder at det ikke længere kun noget for de “gamle”. 

Deltagelse – Hvem kan deltage?

Alle over 15 år kan deltage på Landsmøde, og hvis I i gruppen vælger det, kan man være den stemmeberettigede. Du behøver ikke, at have en stemme for at deltage og i debatterne har du lige så meget at skulle sige som alle andre.

Deltagelse uden stemmeret – Hvorfor?

Der er mange gode grund til at deltage også uden stemmeret. Der er tradition for, at alle deltagere har samme muligheder for at ytre sig, selv fra talerstolen i landsmødesalen. Derfra kan du tale til hele landsmødet og dele dine synspunkter. Du kan også deltage på lige fod i både torvedebatter og punkt 6. snakken. På dette landsmøde bliver det et lagkageløb, som omhandler en mulig revision af vores formålsparagraf. 
Du kan hygge dig lige så meget med dine spejderkammerater og nyde underholdning også uden stemmeret. 

Pris Hvad koster det at deltage?

I år er grundprisen 750,- for at deltage. Mange grupper dækker udgiften til dem, der tager afsted med stemmeret, mens de fordeler udgifter ud over hele flokken, der tager afsted. Vi ser mange løsninger.

Tilmeldingsfrist – Hvornår lukker tilmelding?

I år lukker tilmeldingen den 8. september 2022 

Flere spørgsmål er på vej…