Forplejning

Foto: René Jensen

René og han køkkenteam står klar til at mætte alle munde når landmødet går løs den 16-18 september 2022.

“Maden laver vi fra bunden og bruger sæsonens råvare. Vi har fokus på det grønne køkken og der ud over gør vi en indsats for bæredygtighed og økologi og hvad vi kan for at undgå madspild.”

Så er der serveret

Houens Odde Spejdercenter ser frem til at byde velkommen og beværte deltagerne på landsmødet med god mad og drikke. De der kender Houens Oddes køkken fra korpsweekender eller uddannelsesweekender kan glæde sig til måltider i samme stil. Houens Odde har fokus på økologi, lokale råvarer blandet fra den lokale gårdbutik og Beanster bageren. På landsmødet vil vi integrere nogle mad- og drikkevarer, der blev tilovers på Spejdernes Lejr. 

  • Morgenmad, frokost og aftensmad vil blive afviklet som buffét
  • Under hele landsmødet er der tá selv kaffe/te
  • Fredag aften er der mulighed for at købe et enkelt måltid til 50 kr. i tidsrummet 17.30 – 20.00
  • Fredag 22.00-23.30 og lørdag aften 22.30-24.00 er der natmad i “pølsevognen”.
  • Café/bar: Om aftenen fredag og lørdag er der mulighed for at købe øl, vand og vin. Lørdag er der desuden drinks på menu’en i baren.  

Storindkøb og bekæmpelse af madspil på en gang

Fryseren og depotet på Houens Odde Spejdercenter bugner allerede med indkøb til landsmødet. Vi har bidraget til begrænsning af madspil efter SL2022, ved at Houens Odde Spejdercenter har købt overskydende mad og drikkevarer.

René (chefkok på Houens Odde):
“Det er nogle gode produkter, som vi fik mulighed for at købe fra Spejderne Lejr til en rigtig god pris. De kan sagtens indgå i vores planer for menu på landsmødet, som alle deltager kan glæde sig til.”  

Karsten (centerleder på Houens Odde):
“Det dejligt, at vi kan bidrage til bæredygtighed på flere planer gennem aftalen med SL2022. Det var vigtigt for os, at vi havde sikkerhed for overholdelse af fødevaresikkerheden. Køle- og frostvarer blev håndteret korrekt under transport osv. Alt er forløbet perfekt.

Foto: Karsten Mulvad