Overnatning

Foto: Lukas Bozek Lundbye

Der er en række muligheder for overnatning i forbindelse med landsmødet.

Ved selve Stensgården vil der være overnatning udendøre. Det vil der også være på Aktivitetscenteret og Gillwell. Men da der er et par kilometer derud, vil der blive etableret parkeringsfaciliteter, så man kan køre ad Oddevejen mellem Stensgården og Gilwell uden at skulle gennem selve området, hvor landsmødet afholdes.

Telt

Man kan naturligvis slå telt op ved Stensgården – det er tæt på landsmødet og der er toilethus med badefaciliteter. Hvis du selv står for det hele inkl. telt, sovepose og liggeunderlag er det inkluderet i prisen.

Sovesal

Det bliver etableret fælles soverum med madrasser på Gilwell i hhv. Gilwell stuen og Rolandsalen samt på Aktivitetscenteret. Det koster 50 kr. at leje en madras – du skal selv medbringe lagen og sovepose.

Værelse

På Gilwell er der desuden mulighed for at overnatte i værelser til hhv. 2 og 4 personer. Det koster 200 kr. ekstra for denne mulighed indendøre.
Der er flest værelser til 4 personer, De få enkeltmandsværelser, der er på Gilwell, vil få en ekstra opredning og således er der lidt flere 2-personers værelser.
Du kan på tilmeldingen se, hvor mange ledige sovepladser der er. Skriv det i kommentaren, hvis du allerede har en aftale med en værelsesmakker. Så vil vi prøve at få det til at gå op.