Sådan afgiver du din stemme

Step 1:

Du er tilmeldt landsmødet og er stemmeberettiget – og derfor får du før landsmødet en mail fra cloud@mail.nemovote.com med et link. Følg linket – og vælg ‘Forgotten my password’, når der efterspørges brugernavn og password. 

Step 2:

Du modtager derefter en ny mail med et nyt link. Brug dette link og oplysningerne i mailen til at logge på Nemovote. (Vi beklager den lidt besværlige fremgangsmåde.)

Step 3: 

Når du er inde i Nemovote, beder vi dig om at gå ind i din profil og ændre dit password, så du nemt kan logge på senere. Dette gøres ved at klikke på dit navn i toppen af skærmen, vælge ‘my profile’, ændre password, bekræfte password og gemme ændringerne.

Step 4: 

(På dagen: tirsdag d. 15. december – landsmødet er i gang)

Når dirigenterne på landsmødet åbner for en specifik afstemning, kan du se den inde i den menu, der hedder ‘My votes’. Ved at klikke på ‘vote’ under ‘actions’ kommer du ind til den pågældende afstemning.

Step 5:

Hvis du har mere end én stemme, vælges først den første stemme, derpå hvad du ønsker at stemme, så vælges ‘submit vote’, som bekræftes i en lille pop-up-boks, og du får dernæst en bekræftelse på at stemmen er afgivet. Derefter vælges ‘vote again’ og handlingerne gentages, blot ved at vælge en ny ‘stemme’ i rullegardin-menuen.

Step 6: 

Hvis du har én stemme, gøres helt det samme – bortset fra, at du ikke først skal vælge, hvilken stemme du bruge og er færdig med stemmeafgivelsen efter første rul.

Step 7:

Der er forskel på simple valg, hvor du kan stemme ‘Ja’, ‘Nej’ og ‘Blankt’, og på personvalgene, til fx Hovedbestyrelsens suppleantvalg. Den primære forskel i stemmeafgivelsen ligger i, at du til suppleantvalg skal stemme på minimum halvdelen af de kandidater, der er brug for, og maksimalt kan stemme på alle opstillede kandidater. Da der er brug for 3 suppleanter og samtidig opstillet 3 kandidater, betyder det i praksis, at du skal stemme på enten 2 eller 3 af kandidaterne.  

Link til afstemningssystemet

Alle afstemninger foregår på Nemovote. https://kfumspejderne.nemovote.com/

Vi ses 15. dec. til ekstraordinært landsmøde 2020

Grundet det afbrudte landsmødet i september, inviterer hovedbestyrelsen til virtuelt ekstraordinært landsmøde - 15. dec. 2020, 18:30-21:30.