Sådan kommer du ind på landsmødet

Step 1:

Du har tilmeldt dig landsmødet og kan se program med mere her. På Selve landsmødet kan du logge på fra kl 17:30 den 15. december, og selve landsmødet åbner kl 18:30.

Step 2:

Vi opfordre dig til at sikre, at du har styr på lyd, mikrofon og internetopkobling, inden landsmødet starter. Så du får den bedst mulige landsmødeoplevelse. Hvis du ønsker ordet i løbet af landsmødet, så er det ekstra vigtigt, at din mikrofon virker. Vi anbefaler, at du fx sætter et headset i computeren, og vi på den måde undgår at lyden fra landsmødet giver ekko eller hyl i lydbilledet hos de 300 andre landsmødedeltagere.

Step 3: 

Før selve landsmødet vil du modtage en mail med et link til GotoWebinar. Åbn mailen og vælg ‘join webinar’. Hvis du har problemer med at finde mailen, så kig i spam-filter. Linket er sendt fra mailadressen: customercare@gotowebinar.com

Step 4: 

Når du har trykket på ‘join webinar’ downloades et lille program på din computer, hvis det er første gang, at du bruger GotoWebinar. 

Step 5:

Viewmode: Når programmet åbner, kan man oppe i vesntre hjørne vælge hvem man vil se. Samtidig er det relevant at vide, at du ikke selv er på med video og kun har lyd på, når man skal sige noget til hele landsmødet.

Vi ses 15. dec. til ekstraordinært landsmøde 2020

Grundet det afbrudte landsmødet i september, inviterer hovedbestyrelsen til virtuelt ekstraordinært landsmøde - 15. dec. 2020, 18:30-21:30.