Praktisk information

Alt du skal vide for at komme godt afsted

Foto: Daniel Nakskov

Evaluering

Foto: Johny Kristensen

Tryk her for at deltage i evalueringen:

Forplejning

Forplejning

Så er der serveret

Houens Odde Spejdercenter ser frem til at byde velkommen og beværte deltagerne på landsmødet med god mad og drikke. De der kender Houens Oddes køkken fra korpsweekender eller uddannelsesweekender kan glæde sig til måltider i samme stil. Houens Odde har fokus på økologi og lokale råvarer.

  • Morgenmad, frokost og aftensmad vil blive afviklet som buffet
  • Under hele landsmødet er der tag selv kaffe/te
  • Fredag aften er der mulighed for at købe et enkelt måltid til 50 kr. i tidsrummet 17.30 – 20.00
  • Fredag 22.00-23.30 og lørdag aften 22.30-24.00 er der natmad i “pølsevognen”.
  • Café/bar: Om aftenen fredag og lørdag er der mulighed for at købe øl, vand og vin. Lørdag er der desuden drinks på menuen i baren.  

Rene & co

René og han køkkenteam står klar til at mætte alle munde når landmødet går løs den 16.-18. september 2022.

“Maden laver vi fra bunden og bruger sæsonens råvare. Vi har fokus på det grønne køkken og der ud over gør vi en indsats for bæredygtighed og økologi og hvad vi kan for at undgå madspild.”

Hvor sover du bedst?

TELT ELLER CAMPINGVOGN

Du kan slå telt op ved Stensgården. Det er tæt på landsmødet, og der er toilethus med bad. Når du selv står for det hele inkl. telt, sovepose og liggeunderlag, er det gratis.

Medbringer du campingvogn, skal du selv stå for strøm, ligesom du ikke kan tømme toilet.

OPSLÅET TELT / SHELTER

Vi tilbyder at slå et telt op for dig. Du tilmelde dig som enkelt person og få en ud af fire pladser i et telt eller shelter. Det koster 150 kr. i tillæg til deltagerprisen.

Skriv i kommentarfeltet ved tilmelding, hvis der er nogen, som du gerne vil dele telt med.

SOVESAL

Der bliver etableret fælles sovefaciliteter indendørs med madrasser. Det bliver på Gilwell i hhv. Gilwell stuen og Rolandsalen samt på Aktivitetscenteret.

Du skal selv medbringe lagen og sovepose. Det koster 60 kr. i tillæg til deltagerprisen.

VÆRELSE

På Gilwell er der desuden mulighed for at overnatte i værelser til hhv. to og fire personer. Det koster 200 kr. i tillæg til deltagerprisen.

Landsmødekort

Landsmøderapporten

Landsmøderapporten 2022

Mødebooking

Der kommer info omkring mødebooking senere.

To spejderledere viser en færdselstavle for en gruppe børn

Kontaktinformationer findes her:

Telefon: 2218 7534
E-maildanielnakskov@kfumspejderne.dk

Overnatning i Landsmødet

TELT

Man kan naturligvis slå telt op ved Stensgården – det er tæt på landsmødet og der er toilethus med badefaciliteter. Hvis du selv står for det hele inkl. telt, sovepose og liggeunderlag er det inkluderet i prisen.

SOVESAL

Det bliver etableret fælles soverum med madrasser på Gilwell i hhv. Gilwell stuen og Rolandsalen samt på Aktivitetscenteret. Det koster 50 kr. at leje en madras – du skal selv medbringe lagen og sovepose.

VÆRELSE

På Gilwell er der desuden mulighed for at overnatte i værelser til hhv. 2 og 4 personer. Det koster 200 kr. ekstra for denne mulighed indendøre.
Der er flest værelser til 4 personer, De få enkeltmandsværelser, der er på Gilwell, vil få en ekstra opredning og således er der lidt flere 2-personers værelser.
Du kan på tilmeldingen se, hvor mange ledige sovepladser der er. Skriv det i kommentaren, hvis du allerede har en aftale med en værelsesmakker. Så vil vi prøve at få det til at gå op.

Der er en række muligheder for overnatning i forbindelse med landsmødet.

Ved selve Stensgården vil der være overnatning udendøre. Det vil der også være på Aktivitetscenteret og Gillwell. Men da der er et par kilometer derud, vil der blive etableret parkeringsfaciliteter, så man kan køre ad Oddevejen mellem Stensgården og Gilwell uden at skulle gennem selve området, hvor landsmødet afholdes.

Parkering

Parkering

Stensgården:
Overnatter du på Stensgården, skal du parkere på den store p-plads ved Stensgården

Telt/campingvogn:
Overnatter du i telt/campingvogn, skal du parkere på græsareal ved teltområdet.

Gilwell:
Overnatter du i booket værelse på Gilwell, skal du parkere på den store p-plads ved Stensgården. Det er vigtigt, at du i forbindelse med ankomst kommer til tjek ind, før du kører på Gilwell. I løbet af weekenden er det også den store p-plads ved Stensgården, du skal benytte.

Handicapparkering:
Se handicap parkering markeret på kortet,

Busparkering:
Den fjerneste ende af Stensgårdens p-plads,

Pris og tilmelding

Pris

Pris for deltagelse til KFUM-Spejdernes Landsmøde 2024 bliver offentliggjort lige om lidt.

Prisen dækker deltagelse fra fredag til søndag. Det er ikke muligt at tilmelde sig til kun én overnatning.

Tilmelding

Der er en række muligheder for overnatning i forbindelse med landsmødet.

Ved selve Stensgården vil der være overnatning uden døre, mens der på Aktivitetscenteret og Gilwell vil blive mulighed for overnatning indendøre.

Foto: Christian Blom-Bloch

På Houens Odde

På Houens Odde

LANDSMØDESALEN

Landsmødesalen er naturligvis en vigtig del af et landsmøde, hvor alle deltagere skal kunne sidde ned og uforstyrret høre, hvad der bliver sagt fra talerstolen. Det bliver i et stort professionelt telt behørigt udstyret med gulv, isolering, varme, akustiske tiltag, lydudstyr, stole osv., så vi alle kan sidde afslappede og have fokus på dagsordenen.

Torvedebatter mv. kommer til at foregå i telte, de nærliggende lokaler og måske også ude. Du skal altså have overtøj og fodtøj til at gå frem og tilbage, når vi skal ind og ud af Landsmødesalen. Du kommer til at være en del tid både indenfor og udenfor. Så kig på vejrudsigten, inden du tager afsted og tilpas din beklædning til det. 

Tjek-in og information

Fredag aften er det muligt at tjekke ind fra kl. 17.00. Alle deltagere – både folk med og uden stemmeret, skal tjekke ind. Her får du informationer om landsmødet, anvist hvor du skal overnatte mv. Det er også her, de stemmeberettigede får udleveret deres stemme. 

FORPLEJNING

Mad og drikke skal der til! Alle måltider fra natmad fredag til frokost søndag er med i deltagerprisen, ligesom der vil være te, kaffe og vand tilgængelig. Lørdag aften vil der traditionen tro være en lidt større menu.

VI SES DEN 6.-8. SEPTEMBER 2024

Stemmeberettigede og -fuldmagter

Stemmeberettigede og -fuldmagter

Hvis I ikke kan deltage, så anbefaler vi, at I tager kontakt til jeres nabogruppe eller distrikt og beder dem om at tage jeres stemme med, så der stadig er mulighed for, at den bliver hørt.

Stemmeberettigelsesblanketterne udsendt til august.
Blanketterne er sendt til alle distriktschefer og gruppeledere ved KFUM-Spejderne Danmark. Kontakt venligst korpskontoret, hvis du ikke har modtaget blanketterne. 

I vedtægterne under §34 står følgende:
“6. Hver deltager kan personligt kun afgive én stemme. Hvor skriftlig fuldmagt foreligger på den af hovedbestyrelsen udsendte blanket, kan en deltager afgive indtil i alt 4 stemmer. Afstemning ved fuldmagt kan kun finde sted ved skriftlig afstemning. Skriftlig afstemning skal finde sted, når dirigenten bestemmer det, eller mindst 5 stemmeberettigede deltagere forlanger det.”

Korpskontorets kontaktinformationer:

Telefon: 7010 2666
E-mail: info@kfumspejderne.dk

Tillidsværter

Tillidsværter: Marie Snedker & Jesper Kristoffersen

Kontakt Jesper og Marie

Jespers Telefon: 30 58 65 97
Maries Telefon: 22 22 94 27

Vigtige datoer

Vigtige datoer

VIGTIGE DATOER FØR LANDSMØDET 2022

Kommer snart.

PÅ SELVE LANDSMØDET DEN 6.-8. SEPTEMBER 2024

Kommer snart.

Menu