Foto: Andreas Thørring Bastrup

Har du styr på billetten til Landsmødet?

Landsmødet er vores lejrbål, hvor vi har tid og mulighed for at mødes og snakke tingene og retningen igennem. 26.-27. september slår vi teltene op ved MESSE C i Fredericia.

Landsmøde billet sikre dig en plads i Landsmødesalen, desuden får du mad, overnatning, underholdning, og en god spejderoplevelse.

Tilmeld dig nu

Program

Landsmødet starter lørdag formiddag, og går indtil søndag. Nedenunder kan du set weekendens program. Der er både workshops, mød kandidaterne, underholdning og tid i Landsmødesalen.

  • Lørdag
  • Søndag
{{ item.starttid }}
{{ item.sted }}

+

{{ item.beskrivelse }}

Podcast

Nogen ting tager bare lidt længere tid at snakke om

Landsmødet har sin egen podcast, som du kan bruge til at være klædt godt på inden weekenden. Der kommer afsnit både om lovforslag, gamle anekdoter og spændende gæster.

Find alle episoder af podcasten

Klar til at sikre dig en billet?

Tilmeld dig nu
FAQ

Spurgt og svaret

Vi har lavet en FAQ, hvis du skulle sidde med et spørgsmål. Så du forhåbentligt kan finde et svar.

Mangler du et svar?
Kan man deltage på Landsmødet uden en stemme?

+

Ja! Alle KFUM-Spejdere er velkommen til Landsmødet. Du kan deltage i programmet hele weekend. Vi har også god tradition for, at tillade folk uden stemmeret at tale fra talerstolen i Landsmødesalen.

Du kan selvfølgelig ikke stemme, men vi glæder os til at byde dig velkommen!

Hvor finder jeg tidligere Landsmøde referater?

+

Landsmødereferater er samlet på KFUM-Spejdernes projektportal. Derinde kan du også finde, blandt andet, referater fra hovedstyrelsens møder.

Kan jeg ankomme fredag?

+

Hvis du kommer langvejs fra, er der mulighed for at komme og stille dit telt op udenfor MESSE C fredag aften fra kl. 20:30. Der er adgang til toiletter, men ellers ikke adgang til indendørsområder før lørdag morgen.

Vi ses 26.-27. sep. til Landsmøde 2020

Landsmødet er vores lejrbål, hvor vi har tid og mulighed for at mødes og snakke tingene og retningen igennem. 26.-27. september slår vi teltene op ved MESSE C i Fredericia.