Indvarsling af Landsmøde 2024

KFUM-Spejderne i Danmark inviterer til Landsmøde, der afholdes fra den 6. til 8. september 2024 på Houens Odde Spejdercenter.

Houens Odde Spejdercenter - Foto: Johny Kristensen
Foto: Johny Kristensen

På landsmødet samles medlemmer fra hele landet for at debattere og beslutte fremtidige retninger for korpset. På dagsordenen er blandt andet revisionen af korpsets formålsparagraf, formuleringen af en ny strategi og valg af medlemmer til hovedbestyrelsen. Disse punkter er afgørende for at sikre, at KFUM-Spejderne fortsat kan udvikle sig i takt med medlemmernes og samfundets forventninger.

Vi glæder os til at præsentere et landsmøde af høj kvalitet, både hvad angår indhold og setup. Årets program vil nøje blive sammensat for at sikre, at hver session er informativ og engagerende med plads til både debat og samvær. Det er vores håb, at dette landsmøde vil inspirere alle deltagere til aktivt at bidrage til vores fælles fremtid. Vi ser frem til at møde jer alle til nogle spændende og givende dage! 

NB: Vigtige frister forud for landsmødet

  • 13. juli kl. 18:00: Frist for indsendelse af lovforslag.
  • 26. august kl. 18:00: Sidste frist for ændringsforslag til formålsparagraffen og arbejdsformen (paragaf 3 og 4).
  • 7. september kl. 18:00: Frist for indsendelse af resolutionsforslag samt ændringsforslag til lovforslag og opstillinger til hovedbestyrelsen.

Læg særligt mærke til, at fristen for at stille ændringsforslag til hovedbestyrelsens forslag til en ny formålsparagraf er den 26. august 2024. Dette gør vi for at give grupper og distrikter mulighed for at tage stilling til indholdet af disse ændringsforslag forud for landsmødet. 

Deltagerpris

For at støtte op om unges engagement i demokratiet, er deltagerprisen 1.000 kr. for deltagere, som ikke er fyldt 25 år ved landsmødets start. For alle andre deltagere er prisen 1.600 kr. Vi ønsker med dette, at deltagernes sammensætning afspejler den aldersmæssige fordeling af medlemmer. 

Vi forstår, at omkostningerne kan være en barriere for nogle. Vi vil derfor gøre opmærksom på, at det er muligt for gruppen at søge refusion hos  kommunen. Det ved vi, at mange grupper allerede har positive erfaringer med. Alle relevante informationer og vejledning til refusionsansøgningen vil i løbet af kort tid findes på vores landsmødesite – landsmoede.dk.

Vi er ligeledes klar over, at prisen er steget i forhold til tidligere. Dette skyldes store prisstigninger på alle dele af afholdelse af landsmødet. Ved at holde landsmødet på Houens Odde får vi fantastiske rammer til at holde et landsmøde med masser af spejderånd hjemme hos os selv, og samtidig sparer vi penge ved ikke at lægge husleje hos en ekstern leverandør.

Tilmelding

Tilmelding åbner snart. Hold øje med landsmødesitet!
Vi ser med stor forventning frem til dette års landsmøde, hvor vi sammen vil dykke ned i vigtige demokratiske processer og diskussioner.
Hovedbestyrelsen for KFUM-Spejderne i Danmark. 

Læs også

Menu