Tilmelding til Landsmøde 2024 er åben

Nu kan du tilmelde dig korpsets vigtigste demokratiske weekend, landsmødet. Find link til tilmeldingen, info om formålspatruljens forslag og meget mere her.

Foto: Sara Lil Jane Pedersen

Houens Odde Spejdercenters smukke natur bliver igen rammen om landsmødet, når vi samles den 6.-8. september. Tilmeldingen er netop åbnet, og du kan finde den lige her.


I år er prisen 1000 kroner for spejdere under 25 år og 1600 kroner for spejdere over 25 år, og den dækker forplejning, plads til teltovernatning og det vigtigste af alt: Generalforsamlingen. Det er her, hvor vi får stemt om ny hovedbestyrelse, forslag om nyt formål og arbejdsform og mange flere ting, som du kan finde i forslagskataloget på landsmoede.dk

Læs alt om landsmødet på hjemmesiden

Hjemmesiden landsmoede.dk er allerede i luften, og den bliver løbende opdateret med alt, du skal vide om landsmødet, uanset om det er, når kandidater til hovedbestyrelsen bliver offentliggjort, praktiske oplysninger om landsmødet, guides om hvordan du bruger Medlemsservice til at stille forslag og underskrive dem og meget mere.

Læs forslaget til nyt formål

En anden ting, du kan finde på hjemmesiden, er, hvordan hovedbestyrelsens forslag om ny paragraf 3 og 4 om korpsets formål og arbejdsform. Den kan du finde her, hvor der også er en motivation bag forslaget.

Du kan stadig nå at komme med input til forslaget til formålet.

Læs forslaget på landsmoede.dk/formaal-og-arbejdsform/

Læs også

Menu